despre calinda

Calinda a ajutat la constituirea a 35 de asociații de proprietari

Societatea Comercială Calinda Administration & Consulting S.R.L. activează din anul 2004 ca furnizor de servicii specializate de administrare pentru asociaţiile de proprietari.

Pe baza experienţei celor doisprezece ani de activitate şi a sugestiilor primite de la proprietari, ne-am impus un program de organizare prin care să putem oferi servicii de calitate superioară.

Cu ajutorul firmei Calinda asociaţiile de proprietari beneficiază de servicii de administrare practicate într-un cadru legal.

Modul de organizare al societăţii noastre respecta următoarea structura pentru a oferi un grad ridicat de siguranţă:

  • Casier
  • Contabil
  • Administrator tehnic

În prezent, Calinda are contracte cu peste 150 de asociații de proprietari însumând peste 12.000 de apartamente, 100 de vile și 252 proprietăți de lux.

Garanția calității serviciilor oferite este asigurată prin contractul ce se încheie între firmă, reprezentată de directorul general și asociația de proprietari, prin președintele acesteia.

Calinda este un partener de încredere, sigur şi serios! În tot acest timp de când activăm nu am avut incidente financiare sau conflicte majore cu cei pe care îi administrăm. Pentru orice nelămurire, fiecare proprietar poate obţine toate informaţiile dorite la sediul central Calinda unde vă stăm la dispoziţie cu soluţii pentru rezolvarea diverselor probleme ce apar în administrarea imobilelor.

Siguranţa administrării
Calinda lucrează organizat, conform legii, oferind: casieri, responsabili administrativi, departament economic-informatic, serviciu de coordonare şi control. Acest fapt a dus la un sistem de lucru riguros şi sigur.
Gestiune separată
Asociaţiile de proprietari sunt gestionate separat. Situaţia încasărilor şi plăţilor către furnizori se poate verfica la zi, pentru fiecare asociaţie în parte. Orice decizie de plată este luată de către asociaţie. Deciziile sunt comunicate prin intermediul preşedintelui asociaţiei şi respectate întocmai.
Transparenţă totală
Orice proprietar poate verifica la sediul Calinda corectitudinea datelor din lista de plată şi situaţia financiară proprie, cât şi cea a asociaţiei. Orice nelămurire sau eroare de operare este abordata în mod deschis de către angajaţii Calinda, urmând că eroarea să fie rezolvată în cel mai scurt timp.